Care Plus bij muggen en insecten

Care Plus bij muggen en insecten

Net zoals veel andere producten, zijn er ook op de markt van bestrijding van muggen en insecten tal van aanbieders met allerlei verschillende middeltjes en ander producten om de mug en/of insect te tegen te gaan en/of te bestrijden. Zo ook het merk Care Plus. In dit artikel laten wij je  kennis maken met het merk Care Plus en geven wij je informatie welke producten Care Plus biedt bij het tegengaan/bestrijden van muggen en insecten.

Wie is Care Plus

care plusCare Plus is onderdeel van Tropenzorg en is een Nederlands merk. Care Plus beschermt je met haar producten, tegen gezondheidsrisico’s zowel thuis als op reis. Het bedrijf ontwikkelt, naast producten die een goede bescherming bieden tegen insectensteken en verbranding van de zon, ook producten op gebied van nazorg. De producten van Care Plus zijn grofweg in vier categorieën in te delen, te weten:

– het voorkomen van insectenbeten
– zonnebescherming
– eerste hulp op reis
– hygiëne tijdens de reis

Het motto van het merk Care Plus luidt als volgt: de gezondheid van jou als reiziger zowel voor, na als tijdens de reis staat op de eerste plaats. Volgens die overtuiging voeren zij hun beleid.

Producten van Care Plus tegen muggen en insecten

klamboe care plusEffectieve producten tegen muggen en insecten in het assortiment van Care Plus zijn natuurlijk de klamboes of muggennetten / muskietennetten zoals ze ook wel genoemd worden. De ‘normale’ huis- tuin- en keuken klamboes heeft Care Plus niet in het assortiment, deze richt zich natuurlijk alleen op de reisproducten. De reis klamboes / muskietennetten van Care Plus zijn dan ook geïmpregneerd. Daarnaast heeft Care Plus ook producten met DEET in haar assortiment. Dit zorgt ervoor dat de insecten op afstand houdt.

Bent je benieuwd naar deze of alle andere producten van Care Plus? Neem dan een kijkje in het assortiment.