Travel Safe bij muggen en insecten

Travel Safe bij muggen en insecten

Muggen en insecten zorgen, zowel overdag als ‘s nachts, voor veel overlast. Net zoals bij andere productgroepen is er ook op het gebied van insecten en muggenbestrijding veel te koop. Er zijn ook veel merken die zich speciaal richten op producten voor op reis. Bijvoorbeeld de producten van Travel Safe. Heb je ook altijd last van muggen en/of insecten op reis? Misschien bieden de producten van het merk Travel Safe uitkomst.

Wie is Travel Safe

Travel Safe biedt gezondheidsproducten die ervoor zorgen dat je (nagenoeg) geen gezondheidsrisico’s loopt als je op reis bent. Bij het ontwikkelen van de producten werkt het bedrijf samen met ziekenhuizen, artsen, overheidsinstellingen en tropendeskundigen. Zo weet je als consument dat het product dat je aanschaft altijd voldoet aan de laatste voorschriften en eisen omtrent de gezondheidsrisico’s voor reizigers.
Daarnaast is Travel Safe ook lid van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering en ‘the international society of travel medicine’. Op deze manier blijft travel safe op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van reisadvisering. Mede hierdoor weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van je aankoop.

Producten van Travel Safe

Travel Safe De producten van Travel Safe zijn dus helemaal gericht op producten die je op reis kunt gebruiken. Zo heeft het merk o.a. de volgende producten in haar assortiment:

– klamboes / muskietennetten
– anti-insecten spray/gel
– insecten werende kleding

Een klamboe beschermt je vooral in de nacht, een anti-insecten spray/gel beschermt je de gehele dag net zoals de insecten werende kleding.

Ben je benieuwd naar de producten die het merk Travel Safe rijk is? Neem dan een kijkje in het assortiment.